La cesta está vacía
Categorías
Ordenar
Mostrar Por página
Mostrando 1 - 3 de 3 registros
EL VENEDOR DE FUM
16/12/2023 - Hora: 19:00

Precio: 7 €

ELS COMEDIANTS En valencià Tots els públics Duració: 80 min. EL VENEDOR DE FUM és un repàs teatral en la vida artística i personal de Joan Font, creador i director de Comediants, començant pel seu naixement -i sentirem les campanes d'Olesa de Montserrat, on va nàixer, anunciant-lo- i acabant per la comunicació de la seua mort, que arribarà per una cridada telefònica i un altre toc de campanes. Al llarg de l'espectacle, Joan passarà, d'un modus molt teatral, pels episodis i aspectes més importants i significatius del seu llarg recorregut artístic i vital, i ens farà entendre i participar del procés de creació del llenguatge escènic i artístic de Comediants. Acompanyant-se de projeccions, músiques i efectes de llum i ajudant-se d'elements que traurà de la maleta amb la qual haurà entrat a escena, Joan ens portarà a fer un llarg viatge amb ell sense moure'ns del teatre.

NOCHE DE ZARZUELA
16/12/2023 - Hora: 19:00

Precio: 7 €

MURCIA BRASS QUINTET & CARMEN MUÑOZ Zarzuela En castellano Todos los públicos Duración: 90 min. El repertorio seleccionado por MURCIA BRASS es uno de los elementos más cuidados en cada una de sus actuaciones. Una de sus propuestas más atractivas es el programa donde interpreta algunos de los fragmentos más relevantes de un género que ha reflejado muchos de los aspectos de la vida española, que mezcla lo culto con lo popular, y que es unánimemente recordado con nostalgia por gran parte del público español, la Zarzuela. Para este proyecto, MURCIA BRASS ha diseñado un espectáculo con formato de gala lírica que incluye representación escénica, contando para ello con la inestimable colaboración de la excelente soprano Carmen Muñoz, una magnífica especialista en este género que cautiva a los asistentes con su gran voz y fantástica puesta en escena. Para dar forma al proyecto %u201CNoche de Zarzuela%u201D, se escogieron cuidadosamente fragmentos instrumentales y cantados representativos de las zarzuelas más emblemáticas y populares del folclore español, con el firme propósito de que el público asistente disfrute de una velada íntima, entrañable e inolvidable.

EL MOBLE
16/12/2023 - Hora: 19:00

Precio: 9 €

ALBENA TEATRE Juli Disla & Cristina Fernández Pintado Comèdia En valencià Tots els públics Duració: 90 min. Qui és qui? O que? O com? És la història d'un moble, moble sòlid, car i amb estil i un puzzle-moble barat, contraxapat i difícil de muntar, un moble per fascicles comprat en Ikea. Segons ell: bo, bonic i barat. Segons ella: dolent, lleig i impossible. Tan simple com això, tan senzill com qualsevol banal discussió domèstica. Un pretext per a submergir-nos en els més íntims conflictes d'una parella de quaranta i tants, que es troba a la vora de l'abisme. Comptat així podria semblar un drama, res més lluny de la realitat. És una comèdia amb pinzellades dramàtiques. Això és EL MOBLE.