La cesta está vacía
Categorías
Ordenar
Mostrar Por página
Mostrando 1 - 4 de 4 registros
LA NIEBLA
28/05/2022 - Hora: 20:00

Precio: 7 €

ARDEN PRODUCCIONES Chema Cardeña y Juan Carlos Garés Comedia En castellano Duración: 90 min. Estamos en 1627. El poeta y clérigo Don Luis de Góngora y Argote, regresa a su Córdoba natal tras sufrir un grave episodio de amnesia, que borra los recuerdos de su vida. Una tarde encuentra a su gran rival literario, Francisco Quevedo. Una visita que detonará los conflictos, las deudas pendientes y los recuerdos a veces alegres y otras no tanto. Ambos, Quevedo y Góngora, iniciarán un viaje a través de la poesía, las anécdotas, las discusiones y el mismo sentido de la vida del artista y su destino. Pero no estarán solos, también se reencontrarán con otros personajes que formaron parte de sus vidas en el Madrid de los Austrias; el dramaturgo Lope de Vega, la gran cómica Jusepa Vaca %u201CLa gallarda%u201D, María de Zayas o incluso el mismísimo rey Felipe IV.

AI, CARMELA
04/06/2022 - Hora: 20:00

Precio: 7 €

TEATRE MICALET Pilar Almeria i J.M. Casany Tragicomedia En valencià Duració: 105 min. Un clàssic del teatre contemporani que narra la història de Paulino i Carmela, dos artistes de varietés despistats, que, durant la Guerra Civil Espanyola, travessen la línia del front i entren en territori del bàndol nacional. Obligats per la guarnició de Belchite, per a salvar la vida, hauran de fer una funció per als soldats revoltats i un grup de presos de les brigades internacionals.

LA FALLERA CALAVERA
10/06/2022 - Hora: 20:30

Precio: 9 €

FLOC TEATRE Comedia En valencià Tots el públics Duració: 90 min. A partir del conegut joc de cartes LA FALLERA CALAVERA d'Enric Aguilar, i les seues corresponents ampliacions duem a terme la VERSIÓ TEATRAL d'esta història tan tètrica com divertida. El fet de que el joc haja tingut tanta repercussió a les xarxes socials com als àmbits dels jocs de taula ens ha donat la idea de fer una recreació amb actors de la divertida i èpica trajectòria que marca una fallera que, sense saber ben bé per què, l'any 2707 retorna a la vida la Nit de Tots Sants i es veu obligada a jugar al joc que duu el seu nom per tal de reclamar venjança i que el seu esperit puga estar en pau per sempre. AJORNADA FINS A NOVA DATA

LA FINESTRA
Del 18/06/2022 al 19/06/2022

Precio: 7 €

BAMBANT TEATRE Drama social En valencià Duració: 80 min. Hui fa un any. Veurem què fem amb este dia. Pot ser que tanquem la finestra i ens acollim a casa per tal de buscar refugi davant d'un exterior que ens ofega. I que fem memòria, contem històries i recordem absències. Potser fem croquetes amb molta cura aprofitant tot el que tenim. I potser ens besem els muscles i xiulem. O pot ser que l'obrim, la finestra, i traguem uns cossos que no volen ser esborrats i sortim a celebrar que som. Que existim. Ja veurem què fem amb este dia.